Lokallag Kristiansand

Lokallag Kristiansand – MentorUng Åpner Ny Møteplass!

Vi er glade for å kunngjøre at MentorUng utvider sine aktiviteter til Kristiansand! Vårt nye lokallag i Kristiansand vil snart åpne en møteplass for barn og ungdom, og vi gleder oss til å tilby et trygt og inkluderende miljø for unge mennesker i området.

Hva vi tilbyr:

Sosiale aktiviteter: Vi organiserer en rekke sosiale aktiviteter som bidrar til å styrke fellesskapet og skape nye vennskap.

Veiledning og støtte: Vårt team av frivillige mentorer vil være tilgjengelige for å veilede og støtte ungdommene i deres studie- og karrierevalg, samt hjelpe dem med personlige utfordringer.

Kreative workshops: Vi tilbyr kreative workshops som kunst, musikk og håndverk, hvor ungdommene kan utforske sine talenter og utvikle nye ferdigheter.

Sport og fysisk aktivitet: Vi legger til rette for ulike sportsaktiviteter og fysisk trening, slik at ungdommene kan holde seg aktive og sunne.

Møteplass: Vår nye møteplass i Kristiansand vil være et sted hvor ungdommene kan slappe av, ha det gøy og være seg selv i et trygt og inkluderende miljø.